Nordjysk Motor Co.
Suvo
Bondestuen
Bjælkehytten

 

Onsdag d. 14. juli Kl. 18.45, starter Øster Brønderslev Idrætsforening (ØBI) atter op med fodbold for seniorspillere. Det sker efter en forholdsvis kort sommerpause, blandt andre er det klubbens førsteholdstræner Michael Jensen, der forestår aftenens træning. ØBI´s Fodboldbestyrelse ser frem til at byde nye såvel som gamle spillere, hjertelig velkommen til den nye sæson.

Foto: ØBI´s førsteholds Træner Michael Jensen står for træningen . FOTO TEX

Klubben´s flagskib, førsteholdet rykkede som bekendt op i Serie 3 og ØBI går en meget hård sæson i møde, med mange svære lokalopgør i vores gruppe, Serie 3 – Pulje 25. Derfor er det også vigtigt at alle træner med fra dag et og er man på ferie, så tag gerne et par løbesko med i bagagen, så grundkonditionen er i orden ved hjemkomsten.

ØBI´s andethold spiller i Serie 5 og etablerede sig i serien med en 3. plads sidste sæson, så det hedder atter Serie 5 for andenholdet. En del spillere synes dog at en fuld 11-mandsbane er blevet endda meget stor med tiden, så nu forsøger Fodbold Bestyrelsen derfor at stable et 7-mandshold på benene til denne sæson, således at vi kan tilbyde fodbold for de fleste.

Men desværre ser det ikke ud til at der er interesse nok for et damehold i ØBI-regi i denne sæson, men Fodbold Bestyrelsen håber at pigerne selv siger til, såfremt de vil i gang igen.

Foto: Træningsbaner og mål er klar til den nye sæson. Snart bliver der monteret nye LED Lamper på træningsbanen

Som noget helt nyt, tilbyder vi nu decideret målmandstræning til klubbens målmænd. Det er den nytilflyttede ØB´er, Jesper Ditlefsen, der kommer til klubben med en solid målmands erfaring i bagagen og gerne vil videregive af sine erfaringer og give nye input til klubbens målmænd. Jesper vil også blive tilknytter Serie 5 holdets trænergruppe, hvor han naturligt nok vil hjælpe med forsvar og målmands samarbejdet.

Efter aftenens træning, er der spillermøde i klubhuset, hvor bestyrelsen og trænere fremlægger sæsonen.

ØBI byder velkommen til alle med Blåt hjerte!

Kaffebaren
Suvo
Faarup skovhus
Baggesen