Bedemand John Olsen
Mortensens Mad
Nordjysk ride- og Islænderudstyr
Birks Bikeshop

 

Artikelfoto: Cecilie W. Matthiasen ØBI Hovedformand, nr. 2 fra venstre. Arkivfoto Tex.

Når der til marts afholdes generalforsamling i ØBI, bliver det samtidig den nuværende formands foreløbig  sidste arbejdsdag i ØBI trøjen. Hovedformand Cecilie Wacher Matthiasen har igennem de seneste år ydet et stort bidrag i det daglige arbejde i Idrætsforeningen i Øster Brønderslev, men nu er det på at tide at give depechen videre, så nye kræfter kan komme til. 

Foto: Hovedformand Cecilie W. Matthiasen ses som nr. 2 fra venstre. Arkivfoto: Tex

ØBI skal derfor have valgt en ny formand og søger derfor efter en kompetent afløser, læs dette skriv, måske er det dig der vil overtage roret efter Cecilie? 

Som formand for ØBI og dermed medlem af hovedbestyrelsen, er du med til at koordinere aktiviteter på  tværs af foreningens afdelinger. Du er med til at bestemme hvilke aktiviteter der skal igangsættes og  hvordan foreningens penge kan gøre mest gavn for foreningens medlemmer og lokalsamfundet. Du er  således en afgørende faktor for hvordan ØBI ser ud i fremtiden og dermed hvilke tilbud der er for Øster  Brønderslev og omegns borgere. Du er bindeleddet mellem kommune, idrætssamvirke og byens andre  foreninger og så er du, ikke mindst, i samarbejde med klubbens kasserer, ansvarlig for klubbens økonomi  og daglige drift. 

Det kan lyde som en ordentlig omgang. Men heldigvis står resten af hovedbestyrelsen og en flok frivillige  fra foreningens andre bestyrelser klar til at løse opgaverne sammen med dig. 

I ØBI er der meget kort fra idé til virkelighed. Det du er med til at beslutte den ene dag kan betyde en hal  fyldt med glade børn den næste. Synes du at det lyder spændende og er du god til at holde flere bolde i  luften? Er du til dialog og kompromis? Kan du lide at have kontakt til mange mennesker og at udvide dit  netværk? Er du ordentlig og hæderlig? 

Kontakt hovedbestyrelsen hvis du ønsker at stille op, eller ønsker at høre mere. 

Hovedbestyrelsens e-mail: hovedbestyrelsen@oebi.dk

 

Hotel Phønix
Guldsmed Hansen
Faarup skovhus
Bilhuset Biersted A/S