K.E.C. Jammerbugt kulturcenter
Vejgaard sten og krystaller
PrinterEksperten

Foto: ØBI spillere. Arkivfoto

ØBI Serie 4 – kreds 50 tabte fredag aften, udekampen på Tylstrup Stadion, med 4-2 til værterne Tylstrup IF. Alligevel er der god stemning i ØBI-truppens ledelse.

ØBI Træner Michael Jensen udtaler:

– Vi spillede en brandkamp hele vejen igennem og er endda foran på mål af Magnus Dissing assisteret af David Stavnskær. Tylstrup IF får lidt nemme mål undervejs, men det er de små marginaler der afgør kampen til deres fordel. Et uafgjort 4-4 resultat havde været meget mere retvisende. F. eks misser vi helt åbent mål efter vi havde reduceret til 2-4 ved Vitaly Droval på assist af Jacob Stavad, desuden kunne vi sagtens have fået et straffespark sidst i kampen, for hands i målfeltet, men dommerens fløjte var desværre tavs. Som nævnt ville 4-4 have været et retfærdigt resultat mod Tylstrup, der jo er nedrykker fra Serie 3 og som åbenlyst satser meget, på at komme tilbage igen.

Michael Jensen fortsætter:

– Vi mangler lige rutinen i de afgørende situationer, det kan godt ses at Tylstrups gennemsnitsalder er ca. 5-6 år ældre end vores og vi havde endda taget Kenneth Søndergaard Jakobsen med for bl.a. at få noget mere rutine ind på holdet. Det er jo et meget ungt hold vi har. Vi har spillet 4 kampe på 10 dage, det slider mentalt, så nu ser vi frem mod en ganske almindelig træning tirsdag og så pausen frem til næste kamp.

Tylstrups IF´s mål i fredagens kamp blev scoret af: Emil Pløger 2, Casper Bang 2. Med sejren cementerer Tylstrup IF 2. pladsen i puljen med 20 point for 9 kampe, nr. 1 IF Fremad Nørhalne har 23 point for 9 kampe. ØBI ligger på 5 pladsen med 11 point for 9 kampe.

ØBI spillede mod Nørresundby NB hjemme i tirsdags og det gik lidt bedre end i dag, værterne fik 1-1 på Intersport Brønderslev Arena efter at have ført 1-0 på mål af Peter Stavad assisteret af Jacob Stavad, dermed kom der et enkelt point ned i sækken.

Bosætning Jammerbugt
Baggesen