Nordjysk Motor Co.
Nordjyske Bank
Bondestuen
Bjælkehytten

 

Som det ser ud lige pt, så er ØBI´s eventyr i Serie 3 ovre for denne gang. En vunden kamp og tre uafgjorte, er nok ikke grundlag nok til at holdet overlever i serien og det ser desværre stærkt ud til at holdet må ned i Serie 4 igen.

Holdets mål med sæsonen var ellers at etablere sig i Serie 3 og det gik også fint i starten med uafgjort 1-1 mod Løkken GVL og sejr ude med 0-3 mod Thise IF i sæsonens to første kampe. Holdet havde da kun tabt en enkelt Pokalkamp siden de rykkede op i Serie 4 sæsonen før og holdledelsen var meget spændte på hvad der skete når holdet tabte sin første kamp.

Det skete så kampen efter, et knebent nederlag på 2-3 hjemme mod Klokkerholm, men kampen var så tæt at holdet bare blev ved at tro på det og klø på. Men så kom kampen ude mod Sulsted IF, der godt nok endte 0-0, men holdet måtte betale meget dyrt for det ene point i Sulsted, da holdets absolutte topscorer Oleksandr Baranov blev knæskadet, et par andre vigtige faste spiller fik også skader i samme tidsrum, bl.a. Peter Stavad, Alexander Feshchenko med hver sin ankelskade og Magnus Risager med en lyskenskade. Fælles for disse spillere, er at de alle står udenfor holdet endnu. Senere blev den stærke midtbane spiller, Jeppe Andersen også skadet og så gik det ned af bakke, reserverne kunne simpelthen ikke udfylde de store huller i holdopstillingen, selvom de gjorde hvad de kunne.

Foto: ØBI´s Serie 3 hold kunne ikke undvære de manglende mål fra lang-tids skadede Oleksandr Baranov. Arkivfoto Tex

Siden er nederlagene kommet på en lang snor indtil d. 25. september hvor man fik 1-1 hjemme mod Thise IF, senest tabte man uheldigt med 4-3 ude mod Klokkerholm IF d. 2. oktober.

Foto: ØBI´s nu tidligere Træner, Michael Jensen, sagde op sidste weekend. Arkivfoto Tex

Det blev Træner Michael Jensen sidste kamp i spidsen for de blå husarer i ØBI, han valgte at trække stikket efter lidt tovtrækkeri med person i fodboldbestyrelsen. Så når ØBI stiller op hjemme på Arena Brønderslev El – Teknik A/S, i morgen lørdag middag kl. 12.00, hvor Sulsted IF kommer på besøg, er holdet derfor uden sin vante træner. Holdleder Søren Hvidesten leder i stedet holdet.

Set i bakspejlet, skulle man måske have gjort sig klart som førsteholds spiller i ØBI, hvor meget mere tid og hård træning det kræver at spille i Serie 3 i forhold til Serie 4, specielt hvis man vil være med hvor det er sjovt og at det giver helt naturligt også nogle sociale afsavn, man må vælge lidt af festlighederne fra, hvis man vil gøre sig i toppen af rækken. Håber at alle har indset dette..

 

Kaffebaren
Suvo
Springeren
Baggesen