Nordjysk Motor Co.
Nordjyske Bank
Bondestuen
Kaffebaren

LandboNord støtter økonomisk op om Vores By Brønderslev

 

En af Brønderslevs store arbejdspladser, rådgivningsvirksomheden LandboNord, har doneret 25.000 kroner til Vores By Brønderslev, som er sat i verden for at styrke kultur, forening og erhvervsliv i postnummeret 9700.

 

Det er en glad bestyrelse for paraplyorganisationen Vores By Brønderslev (VBB), som netop har modtaget en donation på 25.000 kroner fra rådgivningsvirksomheden LandboNord.

 

  • Bestyrelsen i VBB er meget taknemmelige for den økonomiske håndsrækning, men også det, at en af vores store arbejdspladser i Brønderslev ser potentialet i ideen. Det er meget vigtigt i fasen nu, hvor vi skal skaffe de sidste 250.000 kr for at komme i mål med projektet til i alt 750.000 kr, siger projektleder i VBB, Michael Wittrup.

 

Adm. direktør i LandboNord, Uffe Bertelsen (tv) og projektleder i Vores By Brønderslev, Michael Wittrup, foran LandboNords hovedsæde i Brønderslev.

Vigtigt med et attraktivt lokalområde

LandboNord er på en og samme tid en rådgivningsvirksomhed og en landboforening. Rådgivningsvirksomheden LandboNord er resultatet af en fusion mellem fem nordjyske landboforeninger i 2001, og i 2006 blev hovedkontoret i Brønderslev taget i brug. I dag er hovedparten af de cirka 230 medarbejdere beskæftiget i Brønderslev, og derfor er det naturligt for adm. direktør i LandboNord, Uffe Bertelsen, at støtte op om et initiativ som Vores By Brønderslev.

 

  • I LandboNord har vi ambitionen om altid at kunne levere den bedste rådgivning til vores kunder – hvad enten det er fra vores kontorer i Fjerritslev, Randers eller Brønderslev. For at kunne levere den bedste rådgivning, så kræver det dygtige medarbejdere, og dem får vi blandt andet ved at støtte op om lokale initiativer, der arbejder for at gøre bosætningen i nærområdet endnu mere attraktiv, siger Uffe Bertelsen.

 

Sammen med donationen på de 25.000 kroner, så har LandboNord også doneret blomsterstriber, som i den kommende tid vil blive etableret centralt i byen.

Læs mere om Vores By Brønderslev på: www.VoresByBrønderslev.dk

Kaffebaren
Hvilshøj Auto
Baggesen