Bøgsted A/S
K.E.C. Jammerbugt kulturcenter
PrinterEksperten
Bjælkehytten

 

Her midt i august, vil vi så småt kigge fremad mod en ny sæson i Unihoc Floorball Ligaen for Herrer. Det gør vi ved at høre de 4 nordjyske klubbers trænere, om hvordan det står til på deres hold, til og afgange i truppen og hvad målet for den nye sæson er.

Vi begynder med Frederikshavn Blackhawks og deres træner Claus ”Riis” Ejman Jensen. Holdet vandt atter Pokalturneringen sidste sæson og fik guldmedaljen byttet ud med en sølvmedalje i danmarksturneringen efter endnu god finale mod Benløse FC.

Claus fortæller, at Frederikshavn Blackhawks har fået tilgang af to nye spillere i forhold til sidste sæson, nemlig det Brønderslev fostrede målmandstalent, Mathias Saaby Hjelm der kommer til klubben via Sunds FC. Samt endnu en gamle Brønderslev dreng, backen Anders Tengnagel der senest kommer til klubben fra Strandby Tornados.

Blackhawks har måtte sige farvel til målmand Lasse Majland der skifter til oprykkerne fra AaB og forwarden Jonas Nordheim der tester vingerne i den svenske SSL klub, Helsingborg.

Foto: Claus “Riis” Ejman Jensen, Frederikshavn Blackhawks. Privatfoto

Klubben og holdets mål for sæsonen er glasklart siger Claus, alle på holdet spiller for at vinde, så det satser vi også at gøre i den nye sæson og efter sidste års sæson og resultater, tror jeg at spillerne har fået endnu mere blod på tanden og vil gøre alt for at stå i endnu en finale.

Det bliver spændende på hvordan den nye spilleform kommer at fungere med vest grundspil og Øst/vest slutspil. Vi håber på den nye serie giver en masse tætte kampe, der kan gøre alle holdene bedre.

Tak til Claus og Frederikshavn Blackhawks og held og lykke i sæsonen.

 

Brovst Malerfirma
Guld & Rod
Pj Industries
Guldsmed Hansen