Staudemarken
Mortensens Mad
Bondestuen
Birks Bikeshop

Prinsens Musikkorps m/dirigent René Bjerregaard Nielsen og solist Jens Jacob Tychsen

Dato: Lørdag d. 25. januar

Klokken: 15.00 – 18.00

Hvor:
Nordjyllands Idrætshøjskole
Parkvej 61
9700 Brønderslev

 

“Publikum kan glæde sig til fest og farver, når Prinsens Musikkorps spiller deres årlige nytårskoncert. I år har orkestret allieret sig skuespiller Jens Jacob Tychsen – “Hr. Weyse” fra “Badehotellet”.

Jens Jacob Tychsen har de seneste 20 år medvirket i en lang teaterforstillinger og TV-produktioner. Det store folkelige gennembrud kom i 2013, da Jens Jacob Tychsen sprang ud som den kvindebesatte og flamboyante kongelige skuespiller Edward Weyse i TV2’s populære familieserie “Badehotellet.” Her viser han for alvor evner ud i komikken og det musiske. Og til januar kan han således opleves som både solist og entertainer, når han sammen med Prinsens Musikkorps byder det nye år velkomment med en spektakulær og underholdende nytårskoncert med masser af god musik. Det bliver uden tvivl en underholdende og festlig koncert.

Prinsens Musikkorps er et af Forsvarets tre fuldtidsprofessionelle musikkorps, og orkestret er kendt for sin store musikalske spændvidde, der strækker sig over alt fra popklassikere til pompøse marcher. Orkesteret består af 16 fuldtidsprofessionelle musikere og har til huse på Skive Kaserne.

Prinsens Musikkorps sender en venlig hilsen til 2019 og byder samtidig 2020 velkommen med et brag af en koncert på Nordjyllands Idrætshøjskole.

Koncerten er arrangeret i samarbejde med Kulturskolen i Brønderslev Kommune.

Som medlem af Støttekredsen opnår du 50 kr. i rabat på billetkøb ved dette arrangement.

Dørene åbnes en time før arrangementet. OBS! Koncerten finder i 2020 sted på en lørdag.

Til billetbestilling her

Kilde: Nordjyllands Idrætshøjskole

AKKC
Guldsmed Hansen
Hvilshøj Auto
Baggesen