Nordjysk Motor Co.
Nordjyske Bank
Bondestuen
Kaffebaren

Skønne Nygårdsminde Vingård blev igen rammerne i år om Parkgolf & Netværk, der allerede nu er blevet en så stor succes for arrangørerne Ventisol A/S, Nygårdsminde Vingård samt webbureauet Podi, at de allerede er igang med planerne for 2022 udgaven.

Vejret var helt perfekt onsdag eftermiddag, hvor der var samlet cirka 35 erhvervsfolk fra det meste af Nordjylland til netværksarrangementet, der blev bud velkommen af vinbonden Jan Lunde samt Henrik Thomsen, der er partner i Podi.

Deltagerne lagde ud med at smage en skøn hvidvin 2018 fra Nygårdsminde Vingård, der var dejlig kølig og perfekt til det varme vejr. Vinen gav stemning men snart skulle det blive mere alvorligt, da årets Parkgolfmestre skulle findes og kåres.

Spillet var i top på dagen, det blev til 2 x Hole in one af henholdsvis Ole Ulrik, indehaver af Serritslev Murerforretning samt Anne Provst, Direktør for Museum Moss.

Dagens vinder blev Jens Boelskifte, Tub-ex med 71 slag, derefter fulgte Allan Have, Basis Trykmed 73 slag og Ole Ulrik med 74.

Dagen blev afsluttet med et glas Rosévin fra Nygårdsminde Vingård samt en rundvisning i vinmarkerne, hvor flere af vinstokkene er sent på den i år. Dette skyldes det kolde forår. Der er flere planter, der først nu er i blomst og derfra går der 100 dage før druerne kan høstes og laves til de skønne vine fra Nygårdsminde Vingård.

Kaffebaren
Suvo
Hvilshøj Auto
Baggesen