Nordjysk Motor Co.
Suvo
Bondestuen
Bjælkehytten
Den 16 september 2016 overtog Susan Melsen og hendes bror Allan Melsen planteskolen i Brønderslev, som på det tidspunkt kom til at hedde DecoHaven.
Siden da er der sket meget. Planteskolen har gennemgået en renovering, som vi er super stolte af. Dette med kæmpe hjælp fra Gitte & Jan Lunde, Nygårdsminde Vingård og Parkgolf. De er stærke samarbejdspartnere til planteskolen, og af samme grund skiftede planteskolen navn til idag at hedder Nygårdsminde Planteskole.
Redaktionen har talt med Susan og hun fortæller, at hendes bror er ikke længere en del af planteskolen, men der er kommet mange nye ansigter til. Idag består planteskolen af Susan Melsen – indehaver, Frank Sølvmose – Førstemand i butikken, Susans højrehånd og ham Susan selv headhuntede til planteskolen.
Karina Petersen som varetager stueplante afdelingen og er dekoratør. 2 elever; Rasmus Hvidberg Hagen, som er igang med sit sidste år på uddannelsen som gartner, og allerede er blevet rigtig dygtig og David Melsen som er startet på sin 2 skoleperiode som gartner og er rigtig godt på vej. Samt vores 2 dygtige ungarbejdere Simone og Karen.
Dette er i mine øjne et drømmehold. Vi er alle gode til at udveksle ideer, med henblik på at blive endnu bedre og udvikle os, og vores dejlige planteskole.
Vores vision har fra starten været, at vi ville bringe planteskolen tilbage til det den var kendt for under Gravens Planteskole. Det kan vi bare sige at det er lykkedes for os.
Vi har prøvet at udvide vores sortiment ved flere lejligheder, bl.a. med delikatesser og fyrværkeri, men er altid vendt tilbage til det der er vores speciale, nemlig vores store viden om planter, vores gode service og et bredt udvalg af kvalitets planter – det er det vi er dygtige til.
Vi har for et par år tilbage fået etableret en anlægs afdeling, med Frank i spidsen. Igennem vores gode samarbejde med Henrik fra Ellelund Have & Anlæg og Palle fra Aktiv Brolægning, har vi også fået fødderne indenfor ved store entreprenører på Sjælland. Vi  over flere omgange har været på Sjælland og lave store anlægsopgaver, Dette har både være udfordrende, spændende og sjovt.
Noget af det der også ligger os nært på sinde er, at planteskolen skal handle lokalt i det omfang det er muligt. Vi har idag et samarbejde med flere lokale butikker, og er også blevet en del af Brønderslev Handel.
Vi har fået pakkeshop, og den har givet os mulighed for at nå ud til nogle mennesker vi normalvis ikke mødte i planteskolen. Den har skabt et dejligt flow i butikken.
Vi er stolte, og samtidig er vi dybt taknemmelige for, hvor godt alle har taget imod os, og støttet os igennem årene.
Vi fejrer selvfølgelig vores fødselsdag, Dette sker fra fredag d. 17 september til og med søndag den 19 september. Der vil være mange helt fantastiske tilbud så følg med på vores facebook side. Lørdag vil der være levende musik med Vivi Steffensen, vi har fadøl, slush ice, popcorn samt pølser med brød.
Kaffebaren
Suvo
Faarup skovhus
Baggesen