Art By Me
FOF Vendsyssel
DN Isolering
Bjælkehytten

Plantorama i Aalborg tilbyder nu Klik & Få leveret, hvor kunder i hele Nordjylland kan bestille online og bragt varerne ud af det lokale havecenter. Tiltaget skal imødekomme kundernes behov under coronakrisen.

Mens coronavirusset fortsætter med at holde os hjemme det meste af tiden, lancerer Plantorama i Aalborg nu hjemmelevering for at imødekomme kundernes behov. Med konceptet Klik & Få leveret kan folk nu få leveret alt fra det store udvalg inden for såvel have som bolig og kæledyr direkte til døren af medarbejderne fra den Plantorama i Aalborg.

– Med vores nye leveringsservice prøver vi på at komme vores kunders behov for at tage fat på havearbejdet i møde. For selvom mange bliver hjemme på grund af coronavirusset, er lysten til at gå i haven jo ikke blevet mindre, siger Henrik Christiansen, der er centerchef i Plantorama Aalborg.

Klik & Få leveret var i forvejen planlagt til at blive lanceret i Plantorama i Aalborg i foråret 2021, men af hensyn til kundernes sikkerhed er konceptet nu blevet implementeret et år tidligere. Som alternativ til hjemmelevering er der også fortsat mulighed for Klik & Hent, hvor varerne bringes helt ud til kunderne på parkeringspladsen, så de ikke behøver at skulle ind i centeret.

Med begge tiltag håber Plantorama i Aalborg at holde så meget gang i salget, at butikkens ansatte kan beholde deres arbejde gennem krisen.

En lastbil dækker området

For at sikre de nordjyske haveejere en god service med Klik & Få leveret har Plantorama i Aalborg anskaffet sig en lastbil, der udelukkende skal bruges til at levere varerne ud til områdets kunder.

– Det er selvfølgelig vigtigt, at vi efterlever alle forholdsregler med henblik på at begrænse smitten af corona, og fordi det er vores egne medarbejdere der tager sig af ordrerne, ved vi, at alt foregår helt efter bogen, og at vi undgår den fysiske kontakt med kunderne, siger Henrik Christiansen, der er centerchef i Plantorama Aalborg.

I forbindelse med udbringning af varer bruger Plantorama i Aalborg så lidt emballage som muligt, og mest muligt genanvendes for at undgå unødvendig miljøbelastning.

Kilde: Plantorama

Hotel Phønix
GF Forsikring
Jysk tagrende rens
Baggesen