Bøgsted A/S
K.E.C. Jammerbugt kulturcenter
PrinterEksperten
Bjælkehytten

Nordjyllands Politi skrev således på deres hjemmeside:

Efterlyste hurtigt fundet

De to personer, som Nordjyllands Politi efterlyste tidligere i dag i forbindelse med en konkret efterforskning, blev hurtig afmeldt – fordi man fik fastslået identiteten.

Årsagen til efterlysningen var, at politiet i går modtog anmeldelse om, at to personer om eftermiddagen havde indfundet sig i en forretning i det centrale Aalborg. Ifølge anmeldelsen til politiet havde personerne medbragt en kasse med batterier og ledninger.

Den slags anmeldelser tager politiet alvorligt, og derfor indledte man i går øjeblikkeligt  en større efterforskning af sagen – hvilket blandt andet ledte til, at politiet efterlyste to personer i offentligheden, hvorved man kunne fastlægge identiteten på dem.

”Det viste sig efter en kort afhøring af de pågældende, at der var tale om en ung ingeniørstuderende, som var i færd med at bygge sit eget batteri til et privat projekt,” lyder det fra den ansvarlige for politiets efterforskning, politikommissær Carsten Straszek, der tilføjer, at der var tale om et større hjemmebygget batteri på 30 x 20 cm.

Efterforskningen i sagen er dermed slut, og politiet takker for offentlighedens hjælp.

Politikommissæren understreger, at politiet ikke tager nogen chancer, når man modtager den slags anmeldelser.

”Det tager vi meget alvorligt. Og derfor gik vi straks i gang med det et større efterforsknings-apparat. Jeg er tilfreds med, at vi hurtigt kunne fastslå, at der var ikke var tale om noget kriminelt,” siger Carsten Straszek.

Politiet har ikke flere oplysninger i sagen.

Kilde: Nordjyllandspoliti.dk/ Foto: Kim Matthai Leland

Brovst Malerfirma
Guld & Rod
Pj Industries
Guldsmed Hansen