Art By Me
FOF Vendsyssel
DN Isolering
Baggesen

Populær komik i BASaren

 

Det er næsten 3 år siden, at komikerduoen Jaribarh og Sune sidst besøgte BASaren med deres show, som tager udgangspunkt i de sproglige forviklinger, der kan være, når danskere og udlændinge skal kommunikere med hinanden.

 

Den gang var det en totalt udsolgt forestilling, de leverede, og det viste sig også hurtigt, at da denne forestilling blev sat til salg, var de ikke blevet mindre populære i mellemtiden.

 

Showet den 9. november kl. 20.00 rundede hurtigt 100 solgte billetter, og et ekstrashow kl. 16.00 blev derfor arrangeret.

 

“Det betyder dog ikke, at der er billetter til nogen af dem alligevel”, fortæller Arne Mogensen fra Brønderslev Amatør Scene – (BAS). “Både aften- og ekstrashow om eftermiddagen er udsolgt, og der har været mange, der har kontaktet os for at høre, om der ikke var nogen, der havde billetter i overskud. Her kan vi kun henvise til at holde øje med vores facebookside BASaren, hvor sådan noget vil blive slået op”, fortsætter han.

 

Komikerne/Boybandet/foredragsholderne/samfundsdebattørne Jaribarh og Sune, kommer med et nyt show denne gang, der kommer til at bære titlen ‘Erotisk ment?’ hvor Sune kommer på særdeles hårdt arbejde, i sin funktion som tilsynsværge for levemanden Jaribarh Chözcir.

 

Jaribarhs tilværelse tager nemlig en grufuld drejning, hvor dagpengesystemet, jobrotation, en 20 timers stilling som pædagogmedhjælper og kærestesorger bliver blot nogle af de udfordringer, han meget i mod sin vilje, bliver tvunget ud i.

 

Held og lykke med den Sune!

 

Jaribarh får rodet sig ud i nogle sproglige afkroge, som udfordrer vores opfattelse af vores modersmål, og hans danske ven Sune fungerer som den forvirrede katalysator, der hjælper os med at forstå, hvad Jaribarh egentlig mener.

 

Figuren er et kærligt portræt af en nydansker, der med humor og gåpåmod afvæbner os noget af vores fordomspanser over for andre mennesker.

 

Senere i november er der rock i BASaren, når Søren Berlev fra det hedengangne Gasolin gæster BASaren med hans nye rockband, og i starten af december er der stand-up på scenen.

 

Kilde: BASaren

 

AKKC
GF Forsikring
Jysk tagrende rens
Birks Bikeshop