Staudemarken
Vejgaard sten og krystaller
PrinterEksperten

Af Flemming Jansen

 

I september 2013 startede Jørn Koch Andersen sit eget firma inden for printer-branchen. Det havde dengang adresse på Vandmanden 30, men der blev hurtigt travlhed i det nye firma, hvorfor  de fysiske rammer blev for snævre. Jørn Koch Andersen flyttede derfor for et par år siden sit firma til den nuværende adresse, nemlig Otto Mønstedsvej 8 i Aalborg SV. Og så sent som 15. august i år skiftede firmaet navn fra OITS til PrinterEksperten ApS.

Den optimale løsning til den enkelte kunde

 

Ejerskab, CVR-nr. og medarbejderstaben på seks ansatte er der imidlertid ikke ændret ved. Når Jørn Koch Andersen ønskede et nyt navn til sit firma, har det sin baggrund i et ønske om i højere grad at fortælle, hvad det er, man i firmaet er rigtig gode til. Det fremgår således tydeligt af det nye navn: PrinterEksperten ApS. – Noget af det, firmaet på Otto Mønstedsvej 8 er eksperter i, er at finde den optimale løsning til den enkelte kundes individuelle behov. Kunden kan f.eks. selv frit vælge, om der skal købes, lejes eller leases, fortæller Jørn Koch Andersen. Efter at have truffet det valg, der passer kunden bedst, indgås der er vedligeholdelsesaftale med PrinterEksperten ApS., og det er en aftale, som simpelt hen omfatteralt bortset fra forbrug af strøm og papir. Således er reservedele, forbrugsstoffer, farver, teknikerbesøg og kørsel m.v. alt sammen inkluderet i den pris, der betales for vedligeholdelsesaftalen. Prisen regnes ud i forhold til et fast beløb pr. print afhængig af, om det er sort/hvid eller farveprint.

 

Nærhed og fleksibilitet for kunden i forhold til leverandøren

 

En stor fordel, der kommer kunderne hos PrinterEksperten ApS. til gode er endvidere, at Jørn Koch Andersen er en uafhængig forhandler, der ikke er bundet op på bestemt typer og mærker af printere. Det betyder, at hans firma dermed kan sammensætte den ideelle og skræddersyede pakke tilpasset den enkelte kundes behov og ønsker. Det kan således godt være en pakke sammensat af printere af forskellig type og forskelligt fabrikat styret af hensynet til den bedst mulige samlede løsning for kunden. Det giver stor nærhed og fleksibilitet for kunden i forhold til leverandøren, forklarer Jørn Koch Andersen.

 

Ambitiøs målsætning om at være førende i Nordjylland

 

Et helt særligt koncept hos PrinterEksperten ApS. er, at hvis en potentiel ny kunde ringer for at få et tilbud, og firmaet ikke kan spare kunden for 10-15% i forhold til nuværende løsninger, så modtager kunden en flot vingave helt uden forpligtelser af nogen art. Det vidner om et firma, der mener det alvorligt med målsætningen om at være Nordjyllands førende samarbejdspartner inden for printerløsninger baseret på en multibrand tilgang, hvor de er uafhængige af et enkelt printerbrand eller en enkelt leverandør. Som Jørn Koch Andersen selv udtrykker det: ”Det forpligter, og det er vi glade for!”.

 

Løbende på forkant med udviklingen både inden for software og hardware

 

Han siger videre, at både han selv og medarbejderne hver dag går på arbejde for at skabe de bedste og de mest fremsynede og lettilgængelige printerløsninger for firmaets kunder. For at leve op til den standard er det naturligvis en selvfølge, at man hos PrinterEksperten ApS og det tilknyttede serviceselskab PrinterEksperten Service ApS. løbende er på forkant med udviklingen, både når det gælder software og hardware. Det giver samtidig en baggrund for at kunne yde den bedste mulige rådgivning til kunderne.

Kort og godt: PrinterEksperten er klar til at servicere dig og dit firma hurtigt og optimalt, hvis eller når der opstår problemer i din maskinpark, eller hvis der er et printerbehov, der skal dækkes ind. PrinterEksperten ApS., handler udelukkende handler med erhvervskunder. Vi er til enhver tid en god forbindelse for dig og dit firma, lyder det afslutningsvis fra indehaver og direktør Jørn Koch Andersen.

Se mere til PrinterEksperten her:

 

Bosætning Jammerbugt
Bilhuset Biersted A/S
SHARE
Foregående artikelKristian Lilholt med band – Hotel Hjallerup Kro
Næste artikelVILD MED BON JOVI – BON JOVI JAM KOMMER TIL BYEN
Flemming Jansen
FLEMMING JANSEN LEVERER FREMOVER GODE LOKALE HISTORIER TIL JAMMERBUGT AVIS Flemming Jansen, fhv. borgmester i Pandrup kommune og lektor på Aalborg Handelsskole/Handelgymnasium. Er nu freelance journalist og leverer klummer, artikler og reportager til diverse dagblade magasiner og netaviser. Bor i Pandrup. Jammerbugt Avis har indgået en aftale med Flemming Jansen om løbende at levere store som små historier fra lokalområdet, primært den tidligere Pandrup Kommune, men også fra andre dele af dækningsområdet for Jammerbugt Avis samt efter behov levering af stof til vore to øvrige netaviser, Brønderslev Avis og Dit Aalborg. Vi glæder os til at bringe vore læsere endnu tættere på spændende og vedkommende personer og begivenheder i lokalområdet. Har du et godt tip til Flemming Jansen, så ring til 98246230 / 40830322 (mobil) eller send en mail til fja@mail.dk