Nordjysk Motor Co.
Suvo
Bondestuen
Bjælkehytten

Mandag den 13. september slog Fårup Sommerland dørene op til rekordmange nyudklækkede konfirmander, som fejrede indtoget i de voksnes rækker med en tur i den nordjyske forlystelsespark. 

Endelig kom dagen, som mange konfirmander har ventet på. Den 13. september bød Fårup Sommerland nemlig velkommen til intet mindre end 2500 unge konfirmander, som ovenpå en forsinket konfirmation har set frem til en tur i parkens vilde forlystelser og slush ice i store mængder. 

Blå mandag afholdes som regel i løbet af foråret, men corona har haft stor indflydelse for konfirmationsdatoerne i hele landet, som for manges vedkommende er blevet rykket til efteråret. Det var derfor en glad direktør i Fårup Sommerland, som kunne byde velkommen til de mange unge konfirmander, som har været savnet i sommerlandet.

– Man kan virkelig mærke, at de unge mennesker har set frem til at omgås hinanden socialt igen, og det kommer blandt andet til udtryk i den overvældende interesse, vi har oplevet for vores blå mandagskoncept i år. Det er skønt at mærke, at parken atter summer af liv fra de forventningsfulde konfirmander, lyder det fra Niels Jørgen Jensen, som er direktør i Fårup Sommerland.

Allerede fra klokken 10 rullede de første busser ind over parkeringspladsen i skoven nær Hune, og ud af busserne væltede en lind strøm af nyudklækkede konfirmander, der var klar til en oplevelsesrig dag med vind i håret og sus i maverne. 

– Det er helt fantastisk, og vi glæder os over, at vi som forlystelsespark har mulighed for at skabe de ideelle rammer for en dag, som konfirmanderne vil huske resten af deres liv, afslutter Niels Jørgen Jensen. 

 

Om Fårup Sommerland: 

Fårup Sommerland blev etableret i 1975 og kunne i 2020 fejre 45 års jubilæum. Forlystelsesparken er årligt besøgt af cirka 600.000 gæster, hvoraf 80 procent er danske. Fårup Sommerland har en gæstetilfredshed på hele 99 procent og har gennem årene vundet en lang række priser og er bl.a. kåret til top 3 blandt Europas bedste forlystelsespark fire år i træk (Kirmes, 2015, 2016, 2017 og 2018), Verdens 3. bedste service (IAAPA, 2015 og 2016), Nordens bedste sommerland i 2018 og 2019 (barnsemester.se) og forlystelsen Saven er kåret som bedste nye rutsjebane i Europa 2020. Fårup Sommerlands vision er at være indbegrebet af enestående oplevelser for familier i hele Norden, og Fårups slogan er ”De største oplevelser er dem vi har sammen”.

 

Kaffebaren
Suvo
Faarup skovhus
Baggesen