Bøgsted A/S
K.E.C. Jammerbugt kulturcenter
PrinterEksperten
Bjælkehytten

Foto: Glade ØBI spillere. Arkivfoto Tex

Der var lokalderby på Intersport Brønderslev Arena i Ø. Brønderslev lørdag eftermiddag, da lokalrivalerne fra BI kom på besøg. Værterne fra ØBI havde kun et enkelt point, mens gæsterne fra BI havde 3 point, inden dagens kamp.

ØBI Holdleder, Søren Hvidsten fortæller om kampen:

Vi kommer som sædvanligt bagud med 0-1, det selv om kampen er meget lige og den bølger frem og tilbage, men vi evner ikke at score på vores chancer, dog får vi tilkendt et straffe sidst i 1. halvleg som Nikolaj Slot Larsen scorer på, så 1-1 ved pausen.

Der rokeres lidt om i pausen af ØBI Træner Michael Jensen, så at ØBI presser mere over begge fløje, dette giver også resultat, da Jacob Stavad går til baglinjen og sender et indlæg tæt ind over mål, som BI til sidst får moslet ind i eget net, så føring til 2-1 til de blå.

Derefter er der stort pres på ØBI-målet, men ØBI´s keeper stod fantastisk og reddede alle forsøg. ØBI´s Ukrainske spiller, Vitaly Droval havde fået en fri rolle på midtbanen i 2. halvleg og den frihed, brugte han på at snurre BI forsvaret rundtosset og trille bolden i nettet til 3-1 ØBI-føring. I dommerens overtid reducerer BI til 3-2 som blev kampens resultat og dermed 3 point til ØBI.

I en af de øvrige kampe i Serie 4 – Kreds 50, var TSI/Stenum på besøg i NUBI lørdag eftermiddag, hvilket resulterede i en uafgjort 2-2 og et enkelt point til Jørgen Larsens tropper fra Stenum.

Tylstrup IF, der jo er nedrykker fra Serie 3 sidste sæson, måtte ned på 2. pladsen i Pulje 50, med et hjemmenederlag om fredagen mod stærke Vestbjerg IF på 0-2, efter at have delt 1. pladsen efter 4 kampe sammen med IF Fremad Nørhalne, som fik fuld potte ude mod Nørresundby FB med en 1-3 sejr.

Stillingen er dermed i topgruppen efter 5 kampe: Nr. 1. IK Fremad Nørhalne med 13 point, Nr. 2 Tylstrup IF med 10 point, Nr. 3. Vestbjerg IF med 9 point, Nr. 4. NUBI med 8 point. I den nederste afdeling kommer så Nr. 5. ØBI med 4 point og kun 4 kampe, Nr. 6. BI med 4 point, Nr. 7. Nørresundby FB med 3 point og kun 4 kampe samt som rosinen i pølseenden, TSI/Stenum med 2 point.

De tre lokale hold møder i næste omgang: fredag d. 3. maj, er der Topkamp, Tylstrup IF – IF Fremad Nørhalne Kl. 19.00. lørdag d. 4 maj møder TSI/Stenum så ØBI Kl. 15.00 i Stenum og endelig tager BI imod Nørresundby FB, tirsdag d. 7 maj Kl. 19.00 på Kop & Kande Arena i Brønderslev.

 

Brovst Malerfirma
Guld & Rod
Pj Industries
Guldsmed Hansen