Staudemarken
Vejgaard sten og krystaller
PrinterEksperten

 

Foto: Glade ØBI´spiller efter scoring. Arkivfoto

Traditionen tro, så har jeg fokus på de blå drenge fra ØBI Serie 4 – kreds 50. Siden sidste sæson er der kommet en hel del nye folk til og andre har forladt holdet. Sidste års trænerduo, Jørgen ”Jøsse” Larsen og hans tro væbner Mogens Thomsen, ville ikke fortsætte i ØBI og derfor skulle der ny holdledelse til.

Den fandt man i Michael Jensen fra Bjergby, der tidligere har trænet i Serie 1 og selv spillet i 1. division i Nørresundby. Michael har knyttet Søren Hvidsten til sig som assistent og får yderlig hjælp af Mads Holm.

ØBI første opgave i dette års serie, er lørdag Kl. 15 på Intersport Arena i Ø. Brønderslev, hvor man får besøg af Tylstrup IF.

En lille kuriositet er at, ØBI´s træner-duo fra sidste sæson, Jørgen ”Jøsse” Larsen og Mogens Thomsen, sprang til da en af modstanderne i Kreds 50, TSI/Stenum pludselig stod og manglede trænere, så nu skal de unge ØBI´ere for første gang stå over for deres tidligere trænere i kamp. Det sker så første gang lørdag d. 4. maj på udebane på TSI/Stenum stadion.

Men først skal sæsondebuten overståes og det sker i morgen lørdag d. 6. april kl. 15.00 på Intersport Arena i Ø. Brønderslev. Mød op!

Bosætning Jammerbugt
Baggesen