Staudemarken
Mortensens Mad
PrinterEksperten

Fowli Ranch, der om eftermiddagen rummer festivalens mange gratis børneaktiviteter, er noget unikt for Bålhøj Festival. Noget helt særligt der er med til at profilere Bålhøj Festival som både en musikfestival og en familiefestival.

Som noget nyt i år har Bålhøj Festival også hyret musikalsk underholdning til Fowli Ranch. Sebastian Klein med orkester indtager derfor scenen med fuld musik klokken 15 med et farligt, vildt, sjovt og musikalsk show om dyr!

Efter den overvældende succes i 2018 med showet ‘STYR PÅ DYR med Sebastian” er Sebastian Klein nemlig igen på tur rundt i hele landet med hele sit band. Denne gang sker det under overskriften ‘MER´ STYR PÅ DYR – nu med slange og puma!’. Det er et show med flere og nye numre – og endnu mere farligt!

Der vil stadig være fokus på musikken fra CD´en ‘STYR PÅ DYR’, der udkom sammen med bogen af samme navn, og Sebastian har stadig et vaskeægte rockband med, hvor Niklas Schneidermann fra Magtens Korridorer er kapelmesteren.

Talentet som tv-vært er uomtvisteligt, og Sebastian er kendt og elsket af børn i hele landet! Showet indeholder alt det, Sebastian er kendt og elsket for: humor, viden, gøgl, trylleri, musik, sang og dans – og som altid i perfekt øjenhøjde med børn i alle aldre. Derfor er Sebastian Klein som sædvanlig er vildt sjov for børn og sjovt nok også sjovt for de voksne.

Billetter til Bålhøj Festival koster til og med 4. august kun 250 kroner for alle fra 12 år og op, mens børn under 12 år er gratis i følge med voksne. Online billetter købes på hjemmesiden www.fowli.dk, mens fysiske billetter kan købes både hos SPAR i Øster Brønderslev og i Børneshoppen i Brønderslev.

Fra 5. august kan billetter kun købes ved indgangen, og her koster de 350 kroner.

Kilde: Bålhøj Festival

Bosætning Jammerbugt
Springeren
Bilhuset Biersted A/S