K.E.C. Jammerbugt kulturcenter
Nordjysk ride- og Islænderudstyr

Vendsyssel Håndbold var på langfart til Rødovre HK i sæsonens første turneringskamp i 1. division damer. Kampen endte 24-27 i vendelboernes favør.

Kampen startede meget lige, men dog med Vendsyssel Håndbold i front med 1 og 2 måls føringer gennem hele første halvleg. Begge hold var præget af nerver i sæsonåbningen. Det betød at der indsneg sig en del fejl i løbet af kampen. Vendsyssel Håndbold kunne gå til halvleg med en 12-13 føring.

I anden halvleg viste nytilkomne Sofie Hartung Sletskov gode takter med både gode indspil til Cecilie Thermansen på stregen samt flotte scoringer. Sammen med Christina Pedersen var Sofie Hartung Sletskov de afgørende spillere for Vendsyssels angrebsspil. Anden halvleg skulle hele 15 minutter hen før det blev en anden målscorer for Vendsyssel end trekløveret Sofie, Cecilie og Christina.

Vendsyssel Håndbold holdt sig gennem det meste af anden halvleg foran med 3 til 5 mål og sejren kom aldrig rigtig i fare.

Næste opgave for Vendsyssel Håndbold bliver kl. 15.00 lørdag den 14. september i Drinx Arena (Syvstenhallen), hvor der ventes tæt på udsolgt i genåbningen af den legendariske hal, hvor Lyngså vandt det eneste Danske Mesterskab et hold fra vendsyssel har vundet for mere end 25 år siden.

Rækkens andet hold fra Vendsyssel Sæby HK kom skidt igang med deres tilværelse i 1. division da de hjemme tabte 24-37 til DHG Odense.

Vendsyssel Håndbolds målscorer:

Christina Pedersen 9
Sofie Sletskov 8
Cecilie Hermansen 4
Lisa Frey 2
Sylvie Gamys 2
Mette Bejder 1
Natasja Øhrgaard 1

Bosætning Jammerbugt
Springeren
Bilhuset Biersted A/S