Nordjysk Motor Co.
Nordjyske Bank
Bondestuen
Kaffebaren

 

Nu er det tid til at få gang i kulturen igen ovenpå lang tids coronanedlukning. I BASaren i Nørregade måtte en del koncerter i foråret udskydes til efteråret og næste år, så oven i det der allerede var booket til efterårsprogrammet, kom der lige en del mere. 

Derfor er det et tæt pakket program, Brønderslev Amatør Scene (BAS) byder på, men derfor er der alligevel ikke gået på kompromis med det høje musikalske niveau, fortæller Arne Mogensen fra koncertgruppen. 

Foto: Arne Mogensen, Musik Booker i BAS. Arkivfoto Tex

”Vi har lavet en blanding af kendte og mere ukendte navne, men fælles for dem er, at vi kan så inde for den musikalske kvalitet, så vi vil da gerne opfordre til, at man overvejer at snuppe en koncert ekstra i sæsonen, måske bare for lige at prøve at høre noget nyt”, siger Arne Mogensen, ”og som noget nyt er flere af efterårssæsonens koncerter eftermiddagskoncerter”, oplyser Arne.

Efterårssæsonen starter op lørdag eftermiddag den 25. september kl. 14.00 med Slåbrock Trio.

Aalborg Freja

Kjeld Torbjørn var stifter, leder, sanger og sangskriver i det legendariske Slåbrock Band tilbage i 1970erne og 80erne – og her 46 år senere kører både han og Slåbrock stadig derudad for fulde gardiner. I 2021 fylder han 75 år – men påstår at han er i bedre form, end da han debuterede som 28-årig.

75 årsdagen er samtidig en god anledning til at udgive et spritnyt album: ”Alt bli’r moderne igen”. Flere af sangene har absolut potentiale til at blive nye Slåbrock-klassikere.

Når Slåbrock Trio går på scenen er det med en skøn blanding af de nyere numre, verbal spanking af publikum og selvfølgelig en perlerække af de gamle hits. Det bliver ikke kedeligt!

Det er stadig dialekten fra Vendsyssel, der præger Slåbrock-repertoiret. Men det synes ikke at udgøre nogen hindring for publikum.

”Skønt er det, når de ældste har taget de unge med – eller omvendt. Og når alle synger med på gamle hits som ”To gears Diesella”, ”Banko” eller ”Er min ring mon for stram til din finger. Så rejser mine nakkehår sig, og jeg glemmer helt min alder. Hvem havde troet, at de sange en dag ville være evergreens? Man kalder det kult! Dét betragter jeg som en stor ros”, siger Torbjørn.

På scenen er Kjeld Torbjørn i det allerbedste selskab sammen med Torkild Mørch Albrechtsen – guitar og vokal samt Ole Albrechtsen – guitar, dobro og vokal.

Billetter sælges i døren, i biografens kiosk og på: https://www.basbio.dk/MovieDetails.aspx?movieId=6759

 

Kaffebaren
Suvo
Springeren
Baggesen