Rendezvous
DN Isolering
Hjørring Hørecenter

 

Øster Brønderslev Idrætsforening (ØBI) skulle have afholdt fodboldturnering, bagagerums loppemarked, børne-aktiviteter og fællesspisning lørdag d. 11. maj, sidste år skete det med stor succes og mange tilmeldt hold i fodbold og til fællesspisningen om aftenen.

I år blev det noget anderledes, først blev fodbolden og fællesspisning aflyst pga. manglende tilmelding. Lørdag kom der kun 4-5 biler til bagagerums loppemarkedet og vinden var så kold at man måtte flytte AIR – Track, oppustelig fodboldbane mm indendørs i hallen, så en noget mislykket dag. Men folkene i ØBI er ikke sådan at slå ud af kurs, man forsøger da bare igen næste år, børnene i hallen morede sig i hvert tilfælde strålende!!

Q8 Grillen på Jerslevvej er snart færdig med renoveringen af det udendørs område, efter at den indendørs del blev færdig efter nytår. Borde og bænke er kommet på plads og de fleste stolper til vindafskærmningen er støbt, men der skal lige støbes nogen store parasol fødder i cement, så parasollerne ikke blæser væk i det åbne område. Indehaver Jung ser frem mod at få de sidste ting på plads, så projektet der blev påbegyndt sidste år og lovet færdig lige efter sommerferien samme år, endelig får en ende.

Foto: En glad Jung med planerne for ombygningen. Foto Tex

Cykelrytteren, Emil Vinther Schmidt fra Brønderslev har været i Polen og Holland med sit hold fra Team Mascot Workwear fra Silkeborg. Løbet Omloop van borsele på 140km i Holland var ikke den store succes for holdet, mens etapeløbet i Polen blev en personlig succes for Emil, der efter alle 5 etaper kunne se sit navn stå ud for 5 pladsen i klassementet, så lige udenfor podiepladserne. Løbet var med 155 deltagere fra hele Europa, så endnu en skarp besked fra den lokale cykelrytter, han vil være med helt i front.

Næste weekend, 17 – 19 maj køres 3 afdeling af UNO X Cup for U19 ryttere i Holbæk, men det bliver dog uden Emil Vinther Schmidt, for selvom man er en kommende cykel stjerne, så skal man altså være hjemme, når lillesøster skal konfirmeres St. Bededag. Weekenden efter igen, 24 – 26 skal Emil og Team Mascot Workwear holdet atter køre i Holland, det er løbet Driedaagse Van Axel, så Emil må spare kræfterne der til.

 

Rendezvous
DN Isolering
Hjørring Hørecenter