K.E.C. Jammerbugt kulturcenter
Vejgaard sten og krystaller
PrinterEksperten

 

De fleste af holdene i Select Floorball Liga – Vest, har efterhånden afviklet 8 af 10 kampe, på nær AaB og Brønderslev FC der kun har spillet 7 kampe hver, og som mangler et indbyrdes opgør, der i øvrigt spilles på onsdag d. 27. november kl. 19.30 i Brønderslev Hallen.

Men, med 8 kampe afviklet af de øvrige hold i Vest Ligaen, tegner der sig et godt billede af hvem der går til mellemspillet og hvem der skal spille nedrykningspillet, begge starter i januar måned. Kun de tre bedste hold ud af seks i vest, går til mellemspillet.

Der er ikke megen tvivl om hvem der bliver nummer 1 og 2 i Vest Ligaen, Frederikshavn Backhawks fører suverænt serien med 8 kampe 8 sejre og 24 point, de har dog tabt en udekamp mod Sunds FC, en kamp som de senere vandt på skrivebordet efter en protest, da Sunds FC havde glemt at påføre en spiller i deres opstilling. Nr. 2 i vest er lige så sikkert som etteren, nemlig Sunds FC, der har 18 point for 8 kampe og som kun har tabt til Frederikshavn Blackhawks. Begge disse hold går til slutspil. Det spændende er så, hvem der følger med til mellemspillet som nummer 3 i Vest-Ligaen. Århus FK kan helt udelukkes, de har endnu ikke vundet en kamp, så de er helt sikkert med i nedrykningspillet.

Kampen om tredjepladsen står så mellem: AaB Floorball, Strandby Elling og Brønderslev FC. AaB har 12 point for 7 kampe, Strandby Elling har 10 point for 8 kampe og Brønderslev har 5 point for 7 kampe. Hvis holdene ender på samme antal point, så er det indbyrdes opgør der tæller. AaB og Brønderslev har med 7 kampe spillet, 9 point at spille om, Strandby Elling har kun mulighed for at samle 6 point sammen med 8 kampe afviklet.

AaB Floorball mangler at møde Brønderslev FC, Sunds FC og Strandby Elling. Brønderslev FC mangler AaB Floorball, Århus FK og Frederikshavn Blackhawks endelig mangler Strandby Elling, at spille mod Frederikshavn Blackhawks og AaB Floorball.

Nøglekampen ser ud til at blive kampen d. 8. december kl. 16.00 mellem AaB Floorball og Standby Elling i AaB Hallen, får AaB 3 point i denne kamp, så kan de ikke hentes af de øvrige to hold.

Men det hele er afhængig af, hvem der vinder og taber i de indbyrdes opgør, f.eks. hvis AaB Floorball vinder på onsdag i Brønderslev Hallen, så er Brønderslev FC i nedrykningspillet og kampen om den sidste plads til mellemspillet, står mellem Strandby Elling og AaB Floorball. Så kravet til Brønderslev FC på onsdag og i de resterende kampe, er kort og godt, sejr!

En meget spændende periode venter frem til 8 december er i vente.

Bosætning Jammerbugt
Springeren