Nordjysk Motor Co.
Nordjyske Bank
Bondestuen
Bjælkehytten

BAS Bio i Brønderslev viser i dag søndag 2 film. Kl. 15.00 vises kagekampen for de mindste og kl. 19.00 står den på James Bond – 007 i filmen “No time to die”.

Billetter kan bestilles online HER 

KAGEKAMPEN

Alflingerne har levet i skjul under bakken i mange år, men Elfie beslutter sig for, at finde ud af, hvad livet på overfladet kan tilbyde.
Sammen med sine venner, Kipp og Buller, kravler de op til jordens overflade, hvor der venter dem et eventyr, de aldrig havde turdet drømme om.

Elfie bliver venner med bageren, Theo, der har problemer med sin bagerbutik. Den er i fare for at blive opkøbt af hans brors kage-imperium. Theos situation minder Elfie om alfernes sande formål i livet: At hjælpe andre.

De tre venner sætter sig derfor for at få gang i butikken igen og hjælpe Theo fra konkurs. Men da ingen af dem tidligere har bagt en eneste kage, er der liiige lidt startvanskeligheder inden de kan skumme fløden af deres arbejde.

 

NO TIME TO DIE

Bond har forladt aktiv tjeneste og nyder det stille liv på Jamaica. Men freden slutter brat, da hans gamle ven Felix Leiter fra CIA dukker op og beder om hjælp.

Missionen handler om at redde en kidnappet forsker, men opgaven viser sig at være langt mere forræderisk end ventet, da Bond kommer på sporet af en mystisk skurk bevæbnet med farlig, ny teknologi.

Dette er nummer 25 i rækken af officielle James Bond film.

Kaffebaren
Suvo
Springeren
Baggesen