Nordjysk Motor Co.
Nordjyske Bank
Bondestuen
Kaffebaren

For godt et årti siden, var jeg en meget stor mand.

In short: Jeg har tabt mig 90 kg!!

Med mit foredrag “Du kan mere end du tror” fortæller jeg, om mine livsvalg og om rejsen fra at være en meget overvægtig mand til ham, som jeg er i dag. Jeg giver et indblik i, hvordan det lykkes mig, at finde motivationen til at spise sundere, rejse mig fra sofaen og komme ud og dyrke noget motion.
Løb har igennem de senere år været min primære sport. Denne har givet mig mange sejre, oplevelser og ikke mindst kammeratskab.
Har I i jeres virksomhed/forening/klub brug for motivation til en sundere livsstil, så er I meget velkommen til at kontakte mig. Kan jeg inspirerer bare én til at foretage sundere valg, så er jeg glad.
Kaffebaren
Hvilshøj Auto
Bilhuset Biersted A/S