Art By Me
FOF Vendsyssel
DN Isolering
Baggesen

 

Alle folk i Vendsyssel ved vist hvem SPAR Købmand Jan Jæger er, det er ham fra Ø. Brønderslev som altid har noget at sige og finder på en masse nye tiltag. Nu har han så været i gang igen, denne gang har det desværre udgangspunkt i den svære tid der ligger foran os med ankomsten af Corona Virussen i Nordjylland.

SPAR i Ø. Brønderslev tilbyder simpelthen at pakke og køre ud med varer til alle de ældre, samt dem som er hjemme i karantæne eller i risikogruppen. Det sker kvit og frit, men desværre kun i en radius af 8 km fra butikkens adresse på Elmevej 62 i Ø. Brønderslev.

Foto: SPAR-købmand Jan Jæger klar til at rykke ud med varer til kunder i karantæne. Foto Tex

– Ring og bestil dine varer på 98811003 eller mail på 2009249@spar.dk, så kommer vi forbi med varerne i løbet af dagen og stiller dem ved din hoveddør, betalingen klarer vi på Mobilepay ved døren eller aftaler noget andet hvis man ikke lige har Mobilepay.

Jan Jæger slutter med at sige; Vi kører kun ud på hverdage indtil videre de næste 14 dage, vi ser lige tiden an, for at finde ud af hvor stort behovet egentlig er for at køre ud med varer og med sit sædvanlige glimt i øjet, slutter Jan Jæger med: HUSK! Vi har masser af toiletpapir og gær..!

 

AKKC
GF Forsikring
Jysk tagrende rens
Birks Bikeshop