Bedemand John Olsen
FOF Vendsyssel
Bondestuen
Birks Bikeshop

 

Kunder der gerne vil holde sig lidt på afstand af andre mennesker i denne Coronatid, kan nu sidde hjemme i ro og mag og bestille sine varer på SPAR købmand Jan Jægers nye webshop på internettet: https://obronderslev.spar.dk/?fbclid=iwar0jrpun8u5qxvvovpu8hig5ijl4dhf8kypfmpnzyypa5rqw2soplud7xjm

Som på enhver anden webshop kan man betale for varerne på siden og vælge om man vil have dem bragt ud, det koster 50,-kr ekstra at få dem bragt ud max 12 km fra butikken eller man vil hente varerne ved den fysiske butik i Ø. Brønderslev evt på P-Pladsen hvis man gerne vil undgå andre kunder, det koster kun 10,-kr til indkøbsposerne.

 

Foto: Købmand Jan Jæger kører stadig varetur. Arkivfoto Tex

Jan Jæger fortæller videre til Brønderslev Avis udsendte, at han også stadig kører sin sædvanlige Varetur om torsdagen, hvor kunderne ringer på Tlf. 98 81 10 03 og bestiller varerne og betaler med Mobilpay eller ved aflevering i døren derhjemme, de kører ud i en radius af 12 Km fra Ø. Brønderslev og det koster også 50,-kr at få leveret varerne på hjemme adressen.

Hvis behovet viser sig, så er Jan og hans personale også klar til at køre ekstra ture på andre dage i ugen, men det kræver at kunderne giver lyd, slutter Købmand Jan Jæger, – vi er nødt til at være omstillingsparate og tænke kreativt i disse pandemi-tider, for at forsøge at række ud til alle!

 

AKKC
Guldsmed Hansen
Hvilshøj Auto
Garant Brønderslev