K.E.C. Jammerbugt kulturcenter
Vejgaard sten og krystaller
PrinterEksperten

Start februar med et grin

Det kan du gøre i BASaren mandag den 3. februar kl. 20.00, hvor der endnu en gang er besøg af Comedyklubben.dk i Nørregade 58, Brønderslev, og denne gang er det Torben Chris og Phillip Devantier, der står på scenen sammen med aftenens vært Valdemar Pustelnik.

Torben Chris er kendt for speed-snakker og danmarksmester i jydebrok, og det er bare nogle af de titler, man kan klistre på ham. Samtidig er han også en af landets sjoveste komikere og netop hjemvendt fra turneen “Rage against the mainstream”. Denne aften møder han op med masser af skarpe jokes i rygsækken.

Phillip er en af de nye tilføjelser i dansk comedy – ikke desto mindre vandt han DM i Stand-up i 2018. En super sjov og selvironisk komiker, der selvfølgelig skal med Comedyklubben rundt i landet for at lægge scenerne ned. Der er fart på, når Devantier sætter i gang, så vær klar til at blive blæst bagover af grin.

Aftenens vært – Valdemar Pustelnik – har siden 2009 optrådt på scener over hele landet. Som en af de få danske komikere herhjemme, optræder Valdemar også på engelsk, og han har blandt andet deltaget på Edinburgh Fringe Festival i 2012, 2013, 2014 og 2015.

Valdemar har 4 soloshows i bagagen og spiller i 2019 og 2020 sit nyeste show “Dansk, danskere”.

Billetter kan købes i forsalg på www.basbio.dk og resterende billetter sælges på dagen i døren fra kl. 19.00

Kilde: BASaren

Bosætning Jammerbugt
Springeren