Staudemarken
Mortensens Mad
PrinterEksperten

For 36 år startede Race Across America, hvor cykelryttere fra hele verden kommer til start for at presse sig til det yderste fysisk og psykisk. Starten går fra Californien ved havet i vest. Løbet byder på 5000 km gennem 12 stater med mål i Annapolis i Maryland på østkysten, der er et mekka for sejlere.

Ruten der løber fra vestkysten til østkysten i USA passerer 3 store bjergkæder og krydser 4 af de længste floder.

I dag tirsdag starter Stig Nicolaysen og hans team af hjælpere på verdens hårdeste cykelløb, hvor han på 12 døgn skal tilbagelægge 5000 km.

Man kan live følge Stig hele vejen på følgende link: http://www.raceacrossamerica.org/phone/live-tracking.html

Stig og hans team er glade for, at så mange støtter deres mission om at inspirere til at sætte sig mål og holde fokus mod fremtiden, når man rammes af alvorlig sygdom. Samt indsamlingen til kræftramte børn gennem Børnecancerfonden, som allerede har fået 75.000kr.

Støt med kun 82 kr – og du gør en forskel
Det er muligt, at du kan støtte Stig og Teamet og deres mission samt Børnecancerfonden ved at købe lodder til 82 kr (via Mobile Pay på 2664 5806). Samtidig deltager du i konkurrencen om et gavekort på 20.000 kr til Principia Bikes.

De 82 kr er udgiften for hver kilometer, der venter Stig og Teamet. Yderligere overskud går til Børnecancerfonden. Ud over de 75.000 kr, der allerede er sendt afsted. Konkurrencen slutter den 30 juni kl 15

Kilde: Stig Nicolaysen

Bosætning Jammerbugt
Springeren
Baggesen