Staudemarken
Mortensens Mad
Vejgaard sten og krystaller
Birks Bikeshop

Forårsrengøring i naturen 19. september kl. 10.00

Kom og vær med til at holde naturen og byen ren. Sådan lyder opfordringen fra lokalafdelingen for Danmarks Naturfredningsforening i Brønderslev Kommune, der inviterer til forårsrengøring langs veje og stier.

Det sker som en del af en stor landsdækkende affaldsindsamling, som i Brønderslev, Dronninglund og Flauenskjold finder sted lørdag den 19. september kl. 10-14.

  • I Brønderslev mødes deltagerne i gården bag Brønderslev Bibliotek.
  • I Dronninglund mødes deltagerne ved genbrugspladsen på Dregårdsvej 1B.
  • I Flauenskjold mødes deltagerne ved stadionet Stadionvej 13.

Flere af kommunens andre borgerforeninger støtter op om affaldsindsamlingen og har allerede tilmeldt sig for at fjerne affald i deres lokalområder. Alle steder vil deltagerne få udleveret sække til affaldet. Deltagerne får ved fremmøde også tildelt et indsamlingsområde og opfordres til selv at medbringe handsker.

Når indsamlingen er gennemført er Brønderslev Kommune vært ved øl eller sodavand til indsamlerne. Affaldet bliver til sidst afleveret på genbrugspladsen, hvor det bliver vejet, så man kan se, hvor meget skrald den fælles indsats har befriet naturen for.

Mød op og brug nogle timer sammen med familie, venner og andre borgere og vær med til at gøre en indsats for en smukkere og renere natur i kommunen.

Kilde: Brønderslev Kommune

Hotel Phønix
Guldsmed Hansen
Hvilshøj Auto
Baggesen