Art By Me
FOF Vendsyssel
DN Isolering
Baggesen

Afhentning af storskrald hos borgerne genoptages fra den 14. april

Genåbningen af genbrugspladserne den 31. marts er forløbet i bedste ro og orden. Der var kun lidt kø den første time ved åbning den første morgen.

 

Aktuel belastning på genåbnede genbrugspladser:

Vi holder øje med alle genåbnede pladser og angiver nedenfor belastning på pladserne, såfremt der en belastning. Vi tæller manuelt biler hver hele time.

På pladserne Hjørring øst, Brønderslev øst og Dronninglund lukkes max 25 biler ind ad gangen. På alle andre pladser lukkes max 10 biler ind ad gangen. Farvekoder angiver antal biler, som holdter i kø og venter på at komme ind på pladsen.

Grøn: 0-3 biler i kø
Gul: 4-10 biler i kø
Rød: over 10 biler i kø

 

Mandag 6. april 2020:

I dag har alle de 11 genåbnede pladser åbne (Der er normale åbningstider). Tjek din egen genbrugsplads’ side for åbningstider.

Der skrives på denne side, såfremt der kommer betydelig kø på pladserne i dag.

Forvent kø – især ved større pladser. Erfaringer viser de seneste dage, at der kan opstå kø. Dette sker ofte ved (og lige efter) åbning.

Generelt alle pladser – Forvent risiko for kø – især ved større pladser.

 

Opfordring

Fordel besøg på genbrugspladsen hen over dagen. De lukkes kun et begrænset antal biler ind ad gangen. 

—-

11 udvalgte genbrugspladser i Hjørring og Brønderslev åbner fra tirsdag 31. marts 2020.

AVV forventer, at de resterende syv genbrugspladser i de to kommuner kommer i fuld drift senest efter påske.

Pas på vores medarbejdere

På vores genbrugspladser kan du komme af med det meste af dit affald. Vores medarbejdere på genbrugspladserne står klar til at vejlede dig, så flest mulige ressourcer går til genbrug.

Skal du af med tunge ting som f.eks. en brændeovn, så er det ikke nødvendigvis sikkert, at genbrugsvejlederen kan være dig behjælpelig med at løfte den af traileren. Vores genbrugsvejledere skal holde i mange år, og Arbejdstilsynets regler gør, at medarbejderne skal sige fra til at hjælpe med tunge løft.

Det er derfor altid en god idé, at du tager en hjælper med, så I selv kan aflæsse affaldet på en sikker og forsvarlig måde. Helt store tunge ting som f.eks. brændeovne må gerne ligge på jorden ved containeren til jern. Så skal vi sørge for, at en maskine kan læsse brændeovnen op i containeren. Spørg gerne genbrugsvejlederen på pladsen i den slags tilfælde.

Kilde: Brønderslev Kommune

AKKC
GF Forsikring
Jysk tagrende rens
Birks Bikeshop