Bedemand John Olsen
Nordjyske Bank
Bondestuen
Kaffebaren

Den årlige Netværk & Golf dag 2021 løb af stablen fredag, hvor 70 erhvervsfolk fra det meste af Nordjylland indtog Brønderslev Golfklub i højt humør og solskin.

Det er efterhånden blevet en tradition at Brønderslev Golfklubs Erhvervsnetværk i samarbejde med webbureauet Podi er arrangør af Netværk & Golf. I år var den Aalborgbaseret virksomhed Momentum Partners, der hjælper ejerledere med køb og salg af virksomheder. Aalborgfirmaet Hot Wok, der laver gasblus og udstyr til udekøkkener til folk, der sætter pris på kvalitet og lækkert tilberedt mad hjemme i haven var også medarrangør for dagen

Temaet for dagens Netværk & Golf er: Netværk, Golf og Business og dette var som sædvanligt en cocktail, der have trukket mange deltagere. Der blev udvekslet masser af visitkort og skabt nye forretningsforbindelser samtidig med at gamle kendinge fik hilst på hinanden.

Der var naturligvis flotte præmier til vinderne i de forskellige kategorier – i alt for mere end 14.000 kr. I det gode vejr blev der vist flot golf og vinderne skulle virkelig spille op til et højt niveau for at slutte øverst på dagens resultatliste.

Da vi på redaktionen spurgte partnerne i Momentum Partners, Martin Worm Markussen og Morten Mortensen om dagen. Var de begge meget tilfredse med dagens arrangement, hvor de begge have haft dejlig dag med golf, masser af hygge og ikke mindst mødt nogle spændende nye potentielle forretningsforbindelser.

For Hot Wok, der havde en flot udstilling af deres forskellige udekøkkener, var indehaver Dennis Hostrup meget begejstret for den opmærksomhed som udstillingen havde fået på dagen. Der var flere besøgende som fik nye ønsker på ønskelisten efter at have oplevet de flotte udstillinger.

Partner i Podi, Henrik Thomsen lovede at der nok også kom en Netværk & Golf 2022 på Brønderslev Golfklubs skønne anlæg, hvor Brønderslev Golfcafe leverede super lækker morgenmad og en skøn frokost.

 

Kaffebaren
Suvo
Springeren
Baggesen