Staudemarken
Mortensens Mad
Bondestuen
Birks Bikeshop

Lørdag eftermiddag venter den hidtil største udfordring i det nye år. Fynske DHG Odense har igennem mange sæsoner haft en aldeles frygtet hjemmebane. De har dog vist enkelte svaghedstegn i indeværende sæson, men Vendsyssel Håndbolds cheftræner Kent Ballegaard har forventninger om en svær opgave.

“Vi er glade for vores hidtige udbytte her i januar, men er også klar over at lørdagens opgave bliver af en helt anden kaliber end vi har oplevet imod Roskilde og Stjernen.

DHG var spået til at kunne udfordre top 3 i denne sæson, og efter lidt udfald hist og pist, er de så småt på vej derhen. Vel er det et stort og tæt midterfelt i rækken, men jeg er sikker på at vores fynske værter vil være at finde på placeringerne 3-5, når alle 22 runder er spillet.

Vi går derfor ganske ydmygt ind til opgaven, og vi ved at det kræver en stor holdindsats at tage begge point, men vi er klar til at fortsætte vejen som vi er startet på efter nytår, og derved gentage sejren fra sidst vi mødte hinanden”, fortæller Kent Ballegaard.

Kampen fløjtes i gang lørdag kl. 14.00 i Dalumhallen.

AKKC
Guldsmed Hansen
Hvilshøj Auto
Baggesen