Bøgsted A/S
K.E.C. Jammerbugt kulturcenter
PrinterEksperten
Bjælkehytten

I Rema1000 ved Sdr. Omfartsvej, skifter man Købmand Mads Joest Væver ud med Sidse Nord, som har været købmand i 7 år, hun kommer til fra Rema1000 forretningen i Gug,  i Aalborg.

Mads bor jo i Frederikshavn og skal overtage Rema1000 forretningen på Hjørringvej i sin egen by nu, så han slippe for alt den transporttid mellem Frederikshavn og Brønderslev hver dag. Rema1000 Sdr Omfartsvej holder i øvrigt åbent hele tirsdag d. 3 september til kl. 20.00 herefter lukket pga. af status, indtil onsdag kl. 14.00, i forbindelse med købmandsskiftet.

Foto: Købmand Mads Joest Væver skal til Frederikshavn. Privatfoto

I LIDL i Østergade, er det Købmand Søren Steg der flytter, han skal overtage en af Nordjyllands allerstørste Lidl forretninger, der ligger ude i Aalborg.

Hans job i Brønderslev, overtages af Souschef Morten Lyngdahl Jensen, der oprindelig er Ø. Brønderslev dreng og som færdiggjorde sin elevuddannelse i Brønderslev afdelingen tilbage i 2017 og siden har taget Souschefuddannelse. Morten blev i øvrigt Årets Lidl elev i hele Danmark i 2017, så en meget dygtig mand, der overtager ledelsen i den lokale butik.

Foto: Morten Lyngdahl Jensen, ny Købmand i LIDL. Privatfoto

 

Brovst Malerfirma
Guld & Rod
Pj Industries
Guldsmed Hansen