Nordjysk Motor Co.
Suvo
Bondestuen
Bjælkehytten

To politikere på lokalt virksomhedsbesøg

Asger Christensen og Anne Honoré Østergaard medlem af henholdsvis Europa-Parlamentet og Folketinget besøgte denne uge ØRUM-Smeden.

ØRUM-Smeden udvikler og producerer en række forskellige landbrugsmaskiner, og har især fokus på et grønnere og mere effektiv landbrug. Virksomheden har tidligere oplevet, at ulogiske regler og unødvendigt bureaukrati har hæmmet deres vækstmuligheder.

”ØRUM-Smeden er jo et levende bevis på, at innovative virksomheder, der er er med til at løse nogle af verdens helt store udfordring, ikke behøver at ligge i det store byer. Men så er det afgørende, at vi politikere får lavet nogle rammevilkår, som er med til at hjælpe disse virksomheder, i stedet for at tage livet af dem.” Siger Anne Honoré Østergaard.

”Jeg er ordfører på EU’s metanstrategi. Og her er min tilgang helt klar, at vi skal reducere metan, men ikke reducere antallet af husdyr. Så er det jo helt fantastisk, at man bare kan køre til Tårs for at se konkrete løsninger på, hvordan man opnår dette.” Udtaler Asger

Kaffebaren
Suvo
Hvilshøj Auto
Bilhuset Biersted A/S