Staudemarken
Vejgaard sten og krystaller
PrinterEksperten

I går afholdte Torvegruppen i Blokhus pressemøde og i forbindelse blev de resterende navne for årets Torsdagskoncerter offentliggjort. 

 

Årets program er spækket med store navne som helt sikkert vil få Blokhus Torv til at hoppe og danse. Der er i år både nye navne og gengangere på programmet.

Karl Korfits lagde ud med at fortælle om sidste års koncerter, som var en kæmpe succes. Han fortalte om alt det kæmpe store arbejde som de mange frivillige lægger i koncerterne, alt fra tilladelser til afvikling og formalia som skal være på plads til toiletforhold for de mange koncertgæster.

Heldigvis har der har fra alle sider været en kæmpe opbakning til koncerterne.

I år vil der både opvarmnings bands og hovednavne på programmet, men det har været svært,  da der har været så stor interesse fra kunstnere om at få lov til at spille, at de desværre har måtte skuffe mange.

Borgmester Mogens Christen Gade overrakte Torvegruppen en gavecheck på kr. 250.000 fra Jammerbugt Kommune til afvikling af de populære torsdagskoncerter.

 

Blokhus: Rocklegenden og Dancing Queens fuldender koncertprogram

 

Programmet for sommerkoncerterne i Blokhus fuldendes nu med offentliggørelsen af de sidste navne. Showmusikerne fra ABBA CZ gæster scenen torsdag d. 4. juli og torsdag den 1. august står ingen ringere end rocklegenden Johnny Madsen igen klar til at levere en stemning i særklasse med sit fedtede hår og massevis af blues-hits.

Erhvervsforeningen Destination Blokhus har igen i år formået at sammensætte et spændende program for året sommerkoncerter. Arrangørerne bag koncerterne er stolte over at kunne præsentere de sidste navne på årets koncertprogram.

 

Fadbamser, fedtet hår og festlige rytmer

I 2018 væltede rocklegenden med Johnny Madsen Torvet i Blokhus. Det får han lov til igen d. 1. august, når den nu 67-årige musiker siger ”Godaften Blokhus” med sin hæse men lune stemme. Johnny Madsen har i tidens løb udgivet op mod 20 albums i eget navn med hits som ”Johnny the Blues”, ” ”Griseriet På Bounty” og ”Færgemand”. Derudover har han lavet musik sammen med blandt andre Peter Belli, Nanna og Billy Cross under navnet Hobo Ekspressen samt Allan Olsen og Lars Lilholt i trioen Dalton, som står bag hittet ”Selskabsmadonna”. – Stemmen er smurt, spaden er stemt og trommerne er blevet gennemsigtige. Johnny Madsen Band er klar til at besøge Blokhus igen d. 1. august, som forventes at blive én af de mest intense og medrivende sommeraftener i Blokhus.

Alle, som kender til Johnny Madsen, ved, at den gode koncertstemning går hånd-i-hånd med en kold fadbamse. Erhvervsforeningens glade frivillige sørger for, at publikum ikke kommer til at tørste under koncerten: Der er igen lavet en storsatsning med et veletableret navn som Johnny Madsen, og derfor håber arrangørerne meget på publikums opbakning gennem salg af drikkevarer og støttemærker. Koncerterne på Torvet finansieres nemlig af salget i baren og ved salg af de nye støttemærker.

 

Dancing Queen, pailletter og trompetbuker

Der er lagt op til fest allerede fra den første koncert, når ABBA CZ indtager Blokhus. Efter 35 år har ABBAs popularitet nået nye højder. ABBA Revival CZ er kendt og elsket for deres flotte show og de velspillede live- udgaver af ABBAs uforglemmelige klassikere og ikke mindst deres uimodståelige opfordring til fest, dans og fællessang. Torsdag d. 4. juli gæster de professionelle showmusikere i ABBA CZ scenen i Blokhus. Det tjekkiske Revival-band har turneret i Danmark og Europa samt medvirket i flere radio og tv-show. De er hjemmehørende i Prag, og leverer et show i absolut topklasse. De elsker også de svenske forbilleder og spiller hele perlerækken af de uforglemmelige Abba klassikere. Med de 4 velkendte frontfigurer og et velspillende backingorkester i originale 70’er kostumer og koreografi kommer ABBA Revivalmusik og show forførende tæt på den ægte vare torsdag d. 4. juli.

 

Koncertprogram 2019

 

04/7 KL. 20.30 I ABBA CZ  – 19.00 | OPVARMNING: PICASSO DA-NOIZE COLLAB

11/7 KL. 20.30 I TØRFISK – 19.00 | OPVARMNING: THE BATS

18/7 KL. 20.30 I MICHAEL LEARNS TO ROCK –  19.00 | OPVARMNING: ROMHANDLEREN

25/7 KL. 20.30 I HJALMER –  19.00 | OPVARMNING: BACK ON TRACK

01/8 KL. 20.30 I JOHNNY MADSEN  – 19.00 | OPVARMNING: SAFARIBAND

08/8 KL. 20.30 I HARDINGER BAND – 19.00 | OPVARMNING: THE PRETENDERS

 

 

Program:

16.00: Baren åbner

18.00: Madboden åbner

18.30: Opvarmningskoncert

20.30: Koncert med hovednavn

 

Kilde: Erhvervsforeningen Destination Blokhus

Bosætning Jammerbugt
Springeren