Staudemarken
Vejgaard sten og krystaller
PrinterEksperten

Artikelfoto: Emil Vinter Schmidt i Team Workwear holdets farver. Arkivfoto

Emil Vinther Schmidt kunne i forrige weekend konstatere, at nu var første halvdel af cykel sæsonen overstået, idet det var tid til at Team Mascot Workwear skulle deltage i U19-DM i enkeltstart om torsdagen og i U19-DM i Landevejsløb om lørdagen.

Torsdag skulle der så køres enkeltstart og på trods af gode forberedelser fra Emil og holdet, gik det ikke helt som Emil havde drømt om. Han havde meget svært ved at finde rytmen på cyklen og det hele endte langt udenfor podiet, med en samlet 19 plads.

Lørdag var der så samlet start i landevejsløbet, med start i Ribe, derefter kom en 60 km lang transportstrækning ind til Esbjerg, hvor den stod på 7 omgange på en rundstrækning på omkring 10 kilometer igennem Esbjerg by, ali alt et løb på 130km.

Under løbet var der en del udbrudsforsøg, der alle blev hentet ind igen og løbet skulle nu afgøres i spurten mod målet. Desværre blev holdet fra Team Mascot Workwear, spredt ud i feltet imod det sidste sving, hvilket reelt betød at hver mand kom til at køre for sig selv. Heldigvis fik holdkammeraten, Robin Juel Skivild placeret sig godt i de sidste sving og han spurtede sig til en flot 4. Plads, men atter lige uden for podieplads og medaljer. Emil endte på en for ham skuffende 26 plads, ud af de 110 tilmeldte ryttere.

 

Springeren
Baggesen