Bedemand John Olsen
Mortensens Mad
Nordjysk ride- og Islænderudstyr
PrinterEksperten

Det er nu muligt for de borgere, der har modtaget en invitation til vaccination fra Sundhedsstyrelsen, at booke tid til vaccination på www.vacciner.dk

Det vil være muligt at vælge mellem to forskellige vaccinationssteder i Brønderslev Kommune:

  • Brønderslev Hallen
  • Dronninglund Hallen

Første stik vil ske søndag d. 17. januar og andet stik vil blive tirsdag d. 9. februar. Vær opmærksom på, at når du bestiller tid til første stik, skal der også bookes tid til andet stik. Det betyder, at man ikke frit kan vælge dagen til vaccination, men alene kan vælge sted og tidspunkt på dagen.

Hvis du har behov for hjælp til transport, skal du kontakte Brønderslev Kommunes myndighedsafdeling på tlf. 9945 4420 mandag til torsdag mellem kl. 8-9 og kl. 10-14 og fredag mellem kl. 8-9 og kl. 10-13.30.

Hvis du skal vaccineres søndag den 17. januar 2021 og har behov for hjælp til transport skal du kontakte visitationen senest onsdag den 13. januar kl. 14:00.

Brønderslev Kommune har været i telefonisk kontakt med de borgere som normalt får hjælp til transport til læge eller sygehus. Borgere der har takket ja til transport til vaccination telefonisk vil få tildelt en vaccinationstid af kommunen og få besked tidspunkt for transport.

Borgere der skal vaccineres skal medbringe Sundhedskort og ansigtsværnemiddel.

På vaccinationsstederne, vil der være støttepersonale, der kan hjælpe borgerne.

Ligesom det var tilfældet med vaccinationen på plejecentrene, så er det praktiserende læger, der vil stå for at give selve vaccinationen, eventuelt med hjælp fra regionens vaccinatører.

Hotel Phønix
GF Forsikring
Springeren
Bilhuset Biersted A/S