Art By Me
FOF Vendsyssel
DN Isolering
Baggesen

KONFERENCEN UDSKYDES TIL 7. OKTOBER

VÆKST OG LEDELSE 2020

Ny dato for Vækst og Ledelse i Brønderslev er 7. oktober 2020

Som en følge af sundhedsmyndighedernes anbefalinger udskydes erhvervskonferencen Vækst og Ledelse i Brønderslev.

Myndighederne har været tydelige i deres anbefalinger i forhold til arrangementer af en størrelse som Vækst og Ledelse, hvor vi forventer et deltagerantal på op mod 1000 deltagere, og de anbefalinger ønsker vi naturligvis at følge.

Konferencen gennemføres med samme program i Brønderslev Hallerne onsdag d. 7. oktober, og vi udsender nye invitationer i uge 34, hvorefter der åbnes for tilmelding på ny.

Har du spørgsmål i forlængelse af udskydelsen af konferencen, er du velkommen til at kontakte Kirsten Marie Jensen på 31762122 eller kmj@amcentret.dk.


Kom og oplev Nordjyllands største erhvervskonference, når ArbejdsmiljøCentret igen i år blænder op for Vækst og Ledelse 2020 i Brønderslev Hallerne.
I år har vi fornøjelsen af at præsentere Nina Z. Munch-Perrin som aftenens konferencier. DR’s nyhedsvært står klar til at guide os sikkert igennem et spændende og underholdende program.
Inden selve konferencen starter kl. 18.30, kan du vælge at deltage på et af de seks før-konferenceoplæg, der starter kl. 17.00.

Tid: Onsdag den 7. oktober 2020 kl. 17.00 – 22.00
Sted: Brønderslev Hallerne, Knudsgade 15, 9700 Brønderslev

Tilmelding: Der åbnes for tilmelding til konferencen i august 2020.

Program

Har du spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at kontakte os på 8710 8900 eller på mail.

 

Har du spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at kontakte os på 8710 8900 eller på mail.

PROGRAM

17.00 Mulighed for at deltage i et af de spændende før-oplæg

Ved tilmelding til konferencen, har du mulighed for at vælge, hvilket oplæg du vil deltage i. Læs mere om før-oplæg nedenfor.

Føroplæg fra
17.00-18.00

Sted:
Brønderslev Hallerne
Knudsgade 15
9700 Brønderslev

Program: 

18.30 Velkommen til Vækst og Ledelse 2020

Borgmester i Brønderslev, Mikael Klitgaard

Uddeling af businessprisen Grubleren EXECUTE, v. Niels M. Christiansen, Peak3

18.50 Fremtidens arbejdspladser

Erhvervsminister Simon Kollerup

19.25 Vækst i balance for alle interessenter

CEO, Mekoprint A/S, Anders Kold

Mekoprint har rundet en halv milliard i omsætning efter fire år med 15 % årlig vækst. Den røde tråd er fire kerneværdier og det udfordrede hensyn til alle virksomhedens interessenter. Oplægget introducerer virksomhedens firedobbelte bundlinje og balancegangen mellem kundetilfredshed, arbejdsglæde, økonomiske forventninger og stigende ambitioner for det samfundsmæssige ansvar.

19.30 Hvordan leder jeg gennem autenticitet?

Vice president, direktør for tekstil, Salling Group, Jette Radich

Jette Radich har både været rådgiver og trusted advisor for executives i relation til strategi og ledelse, og hun har været den udøvende leder og dermed taget sin egen ‘medicin’. Oplægget tager afsæt i hendes ledelsesfilosofi, der bygger på troen på, at vækst kommer indefra, og at din fornemmeste opgave som leder er at udforske menneskets potentiale for derigennem at skabe vækst.

20.30 Den grønne omstilling i en nordjysk kontekst

Adm. direktør, Erhvervshus Nordjylland, Lars Erik Jønsson

Grøn omstilling af de danske virksomheder er for alvor kommet på dagsordenen i Danmark. Men analyser viser, at de nordjyske små- og mellemstore virksomheder generelt har behov for større viden for at møde denne udfordring med en markant indsats. Erhvervshus Nordjylland tager temperaturen på de nordjyske virksomheders grønne omstilling og peger på, hvordan de nordjyske virksomheder kommer videre.

20.45 Er virksomhedskulturen vigtigere end strategien?

Adm. direktør, Sanistål, Christian B. Lund

Christian B. Lund har siden 2004 stået i spidsen for en af Danmarks største grossist- og servicevirksomheder, Sanistål A/S. I hans tid har virksomheden gennemgået betydelige forandringer og udviklet sig fra en klassisk grossistvirksomhed til nu at være en værdiskabende og digital partner for dansk byggeri og industri. Christian B. Lund er en kendt profil i dansk erhvervsliv, hvor han har en række vigtige tillidsposter, bl.a. som formand for DI-Handel, medlem af DI’s hovedbestyrelse og bestyrelsesmedlem i DA.


21.15 Viljen til sejr – harmoni i job, familie og fritid

Tidl. topatlet og verdensmester i toerkano, Arne Nielsson

Arne Nielsson ved, hvad personlig træning kan gøre for én. Som eliteidrætsudøver må man arbejde målrettet med sig selv. Men det samme må man gøre som erhvervsmand m/k, partner og forælder. Arne Nielsson taler indtrængende om værdien af troen på egne evner og modet til at sætte overliggeren højt. Et sprudlende foredrag fyldt med humor og stof til eftertanke.

22.00 Tak for i aften

Adm. direktør, ArbejdsmiljøCentret, Kenneth Ajslev

ArbejdsmiljøCentret er med flere end 70 konsulenter den største autoriserede arbejdsmiljørådgiver i Danmark. Administrerende direktør Kenneth Ajslev siger tak for i aften og på gensyn.

FØR-OPLÆG KL. 17.00 – 18.15

Vælg dit før-oplæg blandt disse 6, når du tilmelder dig konferencen

Erhvervshus Nordjylland: Er du med på megatrenden? Grøn ER det nye guld!

Ole Madsen, Stinne Prisak Dybdahl og Søren Tranberg

Megatrenden er ikke til at tage fejl af – 2020’erne bliver årtiet hvor bæredygtighed træder ud af de fodformede og bliver toneangivende på ledelsesgangene. Men hvordan ser det ud i Nordjylland. En dugfrisk nordjysk analyse har temperaturmålt mere end 500 nordjyske virksomheders bæredygtighedsniveau, og bl.a. undersøgt sammenhængen mellem bæredygtighed og omsætning. Bliv klogere på, hvordan din virksomhed kan høste de grønne frugter ved cirkulære forretningsmodeller, og hør hvordan Peter Boltau, direktør for TL Byg, får FN’s verdensmål til at rime på byggeri med oplægget ‘Bæredygtig Ledelse i Byggebranchen’.

BDO: Virksomhedernes forventninger til 2020

Henning Boye Hansen, chefkonsulent og skatteekspert

Det er som bekendt svært at spå om fremtiden, og eksperterne er uenige. Nogle forventer fortsat vækst. Andre taler om opbremsning. Enkelte om decideret tilbagegang. Vi gennemgår resultaterne af vores seneste undersøgelse blandt ejere af mindre og mellemstore virksomheder – om deres forventninger til 2020. Både for Nordjylland og hele landet. Vi kigger også lidt bagud, ligesom regeringens erhvervs- og skattepolitik får et par ord med på vejen.

Vækstfonden: Skal du bruge finansiering til vækst?

Jan Jonassen og Jacob Stormer

Står du over for investeringer i vækst? Så kan Vækstfonden være en mulighed. I Vækstfonden vil vi gerne udvikle fremtidens virksomheder, og vi kan finansiere alle former for vækst i din forretning. Vi kan være med uanset, om du har behov for at udvide eller tilpasse din produktion eller lokaler, styrke salgsaktiviteter, uddanne medarbejdere, finansiere et varelager eller noget helt fjerde. Vi yder altid finansiering i tæt dialog med dig, din bank og andre samarbejdspartnere. Vores finansiering er langsigtet, og vores mål er, at du får den bedst mulige finansieringspakke til dit behov. Kom og hør, hvordan vi kan hjælpe dig videre.

UCN act2learn: Effekten af et digitalt advisoryboard

Simon Brøndum Jensen, projektleder Digital Ledelseskultur

Mange organisationer har svært ved at forankre digital forretningsudvikling i strategi og kultur, dels internt i virksomheden, men også i samspil med kunder, leverandører og samarbejdspartnere. Kom og hør, hvordan tankvognsproducenten HMK Bilcon og Liqtech Systems med komplekse vand- og luftfiltreringsprodukter over ét år har formået at udvikle digitale kompetencer og forretning til gearing af deres fremtidige digitale forretningsmodel. Afsættet er det nationale tilbud, Digital Ledelseskultur, der sammen med virksomhederne klarlægger behov, identificerer potentialer, og viser værdien af de mange digitale muligheder og værktøjer.

Lederne: Farverige sokker – ingen jantelov

Mads Christensen

Blærerøven har blandt andet beriget radiolyttere landet over i radioprogrammet ’Mads & Monopolet’ på P4. Derudover har han forfattet sine kontroversielle og unikke leveregler i flere livsstilsbøger, og Mads Christensen har med sin excentriske personlighed og sit geléfriserede hår gennem årene lært danskerne at putte janteloven ned i deres kulørte sokker og trampe på den. Den eksisterer ganske enkelt ikke i hans blærerøvsunivers.
Mads vil underholde os med sin egen fortolkning af bæredygtig ledelse, så det bliver spændende at høre, hvordan blærerøven vil komme rundt om et så vigtigt emne på sin egen facon.

TECH College: STEM – Kompetencer, der er helt essentielle for at sikre en bæredygtig verden

Thomas Skjødeberg Toftegaard, professor og institutleder for Ingeniørvidenskab på Aarhus Universitet

Dansk erhvervsliv og teknologipagten har fokus på den udfordring både erhvervslivet og uddannelsessektoren står overfor netop i disse år, nemlig at arbejdsmarkedet savner personer med tekniske og digitale kompetencer – det vi i uddannelsessektoren også betegner som STEM-kompetencer. Udfordringen er bare, at vi i Danmark uddanner alt for få unge til at følge med efterspørgslen. I dette foredrag sættes der bl.a fokus på, hvordan netop disse kompetencer kan være centrale i at skabe et tættere samspil mellem virksomhederne og uddannelsesinstitutionerne. STEM står for sciencetechnologyengineering og mathematics.

Tilmeld dig her

Kilde: Brønderslev Erhverv

AKKC
GF Forsikring
Jysk tagrende rens
Birks Bikeshop