K.E.C. Jammerbugt kulturcenter
Mortensens Mad
PrinterEksperten

Vejret her i Pinsen er mere til indendørs aktiviteter end skoveture og anden hygge udendørs. I BASbio i Brønderslev vises følgende film 1. og 2. Pinsedag. Billetter til filmene kan bestilles online her

VILLY OG MONSTERPLANETEN

Villy er på rejse i rummet med sine forældre, da en meteorregn pludselig tvinger ham til at forlade både familie og rumskib.

Hans redningskapsel lander på en vild og uudforsket planet. Med sig har han Buck (en overlevelsesrobot) sammen må de holde stand indtil redningsfartøjet kommer og henter dem.

Villy er nysgerrig, og går straks i gang med at undersøge planeten – til stor frustration for Buck, der er sat i verden for at holde Villy ude af problemer. Filmen vises

  1. og 2. Pinsedag kl. 16.00

 

GØG OG GOKKE

Gøg og Gokke var helt tilbage i stumfilmens tid verdenskendt for deres komiske slapstik og herlige barnlige optrin.

Da duoen forsøger at genstarte karrieren med en tour til efterkrigstidens Storbritannien, viser det sig, at de ikke nyder den samme popularitet som de tidligere gjorde i biograferne.

Touren går ikke helt som ønsket, helbredet og deres indbyrdes forhold skranter, spørgsmålet er nu om denne rejse vil blive deres svanesang? Fimen vises

1. Pinsedag kl. 19.00

 

THE MET 2019: DIALOGUES DES CARMÉLITES

Poulencs opera bygger på en virkelig historie om de grusomme og barbariske hændelser, der for mange blev hverdag i årene omkring den franske revolution.

Handlingen foregår i den lille franske by Compiegne, hvor søstrene i byens katolske karmeliterinde-kloster er blevet arresteret af de revolutionære. De bliver taget med til Paris, men nægter at afsværge deres tro – og når operaen er slut, er 16 nonner blevet ofre for guillotinens skarpe økseblad.

Isabel Leonard er den unge Blanche de La Force, og hun spiller op imod den legendariske finske sopran Karita Mattila som priorinden. Som altså begge må lade livet sammen med deres medsøstre i den gribende slutscene, hvor Poulenc virtuost bruger lyden af guillotinens 16 hovedafhugninger til at sende kuldegysninger ned ad ryggen på os, der hører på.

Vises 2. Pinsedag kl. 19.00

Bosætning Jammerbugt
Springeren