Bedemand John Olsen
Nordjyske Bank
Bondestuen
Kaffebaren

Venstres Spidskandidat til regionsrådet vil have et barselshotel på det nye supersygehus.

Det nye Supersygehus er for tiden på vej op af jorden med en ordentlig budgetoverskridelse som følge. Konsekvenserne heraf er mange, og nu påpeger Venstres spidskandidat til det kommende valg, Mads Duedahl, at det indtil videre ser ud til at blive et helt nyt supersygehus, hvor man ikke har prioriteret at bygge et barselshotel.

”Alle nybagte forældre fortjener at få en tryg start – og det får man af et barselshotel, hvor der er ro, nærhed og professionel hjælp lige ved hånden. Men faktum er, at der er et nyt supersygehus på vej uden et barselshotel, og det synes jeg er direkte hensynsløst overfor kommende forældre.” Udtaler Venstres spidskandidat i Nordjylland, Mads Duedahl.

Der lægges derimod op til, at man skal transportere nybagte forældre tværs gennem byen til en gammel bygning, der allerede er ejet af regionen.

”Det kan altså ikke passe at nybagte førstegangsforældre skal opleve det stress og den usikkerhed det medfører, at skulle fragtes væk fra hospitalets trygge rammer, umiddelbart efter fødslen, og jeg mener ærlig talt vi skylder at finde en plan for at opføre et nyt barselshotel.” siger Mads Duedahl.

Vinder Venstre regionsvalget til november garanterer Mads Duedahl, at man vil sikre opførelsen af et barselshotel, hvor pengene bl.a. kan findes ved at skære på antallet af regionens konsulenter eller minimere antallet af ledelseslag på sygehuset.

 

Kaffebaren
Suvo
Springeren
Bilhuset Biersted A/S