Nordjysk Motor Co.
Suvo
Bondestuen
Kaffebaren

NYHED: Smukke Stockholm

Fra efteråret 2021 kan du flyve direkte fra Aalborg Lufthavn til Stockholm med Ryanair.

Den smukke, svenske hovedstad er en perfekt destination til storbyferie. Stockholm er smukt spredt ud over små øer og holme adskilt af Østersøens hav, hvorfor byen også har fået tilnavnet ‘skønhed på vand’.

I storbyen kan du blandt andet opleve den hyggelige og farverige ‘Gamla Stan’, tage på sejltur i den smukke skærgård, lade dig betage af udsigten fra SkyView Globen, shoppe eller nyde et væld af kultur-, underholdnings- og madoplevelser.

Ryanair kommer til at flyve fra Aalborg Lufthavn til Stockholm tirsdag, torsdag og lørdag fra den 2. november 2021.

 

Også mulighed for sol og sommer direkte fra Aalborg

Find skønne rejser til ekstra gode pris med Bravo Tours’ fødselsdagstilbud – direkte fra Aalborg Lufthavn.

Bravo Tours fejrer fødselsdag med masser af tilbud. Derfor kan du lige nu finde rejser til ekstra gode pris – naturligvis med direkte afgang fra Aalborg Lufthavn. For eksempel kan du i skolernes sommerferie flyve direkte fra Aalborg til en uges sol og sommer på Rhodos fra 3.030,- (Obs. priser og udbud kan variere).

Fra Aalborg er der masser af dejlige destinationer med Bravo Tours. Vælg mellem spanske solfavoritter på Costa del Sol og Mallorca, græske ferieparadis på Kreta og Rhodos, populære Golden Sands i Bulgarien eller solrige Alanya og Side i Tyrkiet.

Kaffebaren
Suvo
Hvilshøj Auto
Baggesen